GUANYADORA CONCURS 100 SEGUIDORS

Hem trigat uns dies, però a la fi s'ha fet realitat. L'entrega del premi del nostre concurs 100 seguidors, ja ha estat un fet. Felicitats Anna!!!


REVISTA EL MEU PRAT Nº26, NADAL 2012


RATATOUILLE



Després dels dinars nadalencs ens venia de gust una recepta lleugereta. Així que aquí teniu el famós Ratatouille.

Ingredients:
Carbassó
Ceba
Tomàquet
Albergínia
Pebrot vermell
Herbes provençals
Sal
Oli

Elaboració:
Tallem les verdures en rondaxes molt fines i les col·loquem en una safata pel forn.




Hi posem les herbes provençals.



Després ho fiquem al forn a 180º aproximadament durant 20 minuts.



Vam fer un salmó a la planxa i el vam acompanyar amb el ratatouille.




SANDWITX DE VERDURES I OU




Ingredients:
Qualsevol verdura que hi hagi a la nevera
Pebrots
Ceba
Carxofa
Ou

Elaboració:
Saltegem les verdures i després fem l'ou ferrat. El posem al pa de motllo prèviament torrat i gaudim del moment !!! ;)

XIPS DE CARXOFA AMB SALSA ROMESCO


Ingredients:
Carxofes
oli
sal
salsa romesco

Elaboració:
Saltegem les carxofes en oli i les servim amb la salsa de romesco al mig. Un aperitiu que vola!!!

PURÉ DE VERDURES



Ingredients:
espinacs
carbassó
pastanagues
all
cebes
mongeta verda

Elaboració:
És ben senzill un puré ple de fibra on tot va a parar a l'olla i quan està fet només cal triturar. Això sí, no us descuideu de passar-ho pel col·lador que sempre queda més suau i mélós

ROLLETS DE SALMÓ FUMAT I ESPINACS

 
 

 
Ingredients:
salmó fumat
espincas
panses
all
sal
oli
 
Elaboració:
Primer saltegem els espinacs juntament amb l'all ben picadet i les panses i reservem fins que estigui atemperat. Abans de servir montem els rollets. Són una gran combinació i queden molt suaus.
 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...