BRILLANTE A LA SARTEN: FIDEUÀ



Brillante ens ofereix uns envasos per a dues racions amb dos gots: un amb el brou (inclou el sofregit)  i l'altre amb la pasta. El primer pas en posar el brou a bullir en una paella.


Un cop bull, hi afegim la pasta i baixem a foc mig. Durant uns 4 minuts aproximadament.



Cal anar remenant

Anirem veient com fa el xup-xup.


 I després deixem reposar 2 minuts.


El resultat és saborós. Us sorprendrà la qualitat del plat.




BRILLANTE CONFIA EN QUINABONAPINTA

Hem estat seleccionades per Brillante per tastar els seus productes "Brillante a la sarten" on podem tastar Fideuà, Risotto de bolets o Arròs a banda amb xipirons.


SALTXITXES AMB SALSA DE MOSTASSA

Aquesta recepta l'hem trobat al blog misdeliciosascomiditas.blogspot.com
Volíem fer alguna cosa diferent amb les saltxitxes i hem trobat aquesta salsa de mostassa i el toc original de la poma. A més a més és molt ràpid de fer. Com a toc personal hem afegit unes carxofes d'El Prat, el nostre poble.

Ingredients:
Saltxitxes
1 ceba
1 poma
mostassa
brou

Elaboració:
Primer he marcat una mica les saltxitxes i després les he retirat. A continuació he saltejat les carxofes i uns minuts després hem afegit la ceba. Quan ja estava tot cuit hem incorporat les saltxitxes i  hem cobert amb el brou. Quan començava a fer xup-xup hem posat un bon rajolí de mostass. La poma l'he afegida llavors tot i que la recepta original diu que s'ha de saltejar amb les verdures, però se m'havia oblidat.
El cas és que tot això a foc lent fins que la salsa ha reduït i ha espessat. Bon profit

TARONJA AMB XOCOLATA DE COBERTURA

 De vegades tenim convidats i no ens volem passar molta estona a la cuina per fer les postres. Aquestes postres es fan en un moment!



Ingredients:
Taronja
Xocolata de cobertura
Fideus de caramel

Elaboració:
Pelem les taronges treient al màxim la pell blanca i la fem trossets. Després desfem la xocolata (al microones en un moment està) i la tirem per sobre de la taronja. Per adornar nosaltres hi hem posat fideus de caramel.




EMPANADA AMB PASTA DE FULL



Ingredients:
2 làmines de pasta de full
1 ou dur
tomàquet fregit
pebrot vermell
ceba
tonyina

Elaboració:
Es prepara tot en cru. Estenem un làmina i hi posem tots els ingredients ben talladets, al final afegim el tomàquet fregit i després cobrim amb l'altre làmina.
Ho tanquem i posem l'empanada al forn durant 20 minuts aproximadament. Bon profit!!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...