CREMA DE IOGURT I LLIMONA


Ingredients:
3 iogurts naturals
1 llimona
mel
1 tassa de nata líquida

Elaboració:
Amb aquests ingredients tan bàsics aconseguirem unes postres deliciós. La nata la haurem batre fins que tingui una textura adequada, tan esponjosa com ens agradi. En un bol barregem els iogurts amb la mel i el suc de llimona. Remenem bé perquè es barregi  tot, formant una crema homogènia. Li afegim la nata ja muntada. Barregem amb molta cura. Introduïm les postres a la nevera, fins el moment just de servir. 








ALETES DE POLLASTRE A LA CERVESA


Ingredients:

aletes de pollastre
orenga
sal i pebre
oli d'oliva
cervesa (250 ml.)

Elaboració:

Col·loquem les aletes en una safata i salpebrem. Pelem els alls i els hi afegim, també la cervesa i l’orenga molt.(
Barregem les aletes de pollastre amb el marinat i esperem que marinen dins de la nevera durant una mitja hora. Amb l'ajuda d'un colador, escorrem la salsa de cervesa de les aletes de pollastre ..
Preescalfem el forn a 200 º C.
Col·loquem les aletes en una safata de forn prèviament amb l'oli d'oliva. Aboquem la meitat del líquid del marinat. Deixem la resta del líquid per afegir a les aletes (si veiem que s’assequen molt) durant la cocció.
Les posem al forn a 180 ° C i les deixem durant 30 minuts. A meitat de la cocció les girem i aboquem la resta del líquid, així quedaran daurades pels dos costats.
Que vagi de gust.














MANDONGUILLES DE TONYINA



Ingredients:
  • - 2 talls de tonyina fresca. 
  • - 3 culleradetes de la següent salsa: 3 alls, 1 culleradeta de comí molt, 2 culleradetes de pebre vermell de la Vera, el suc d'una llimona, una culleradeta de sal, un rajolí d'oli d'oliva i mitja culleradeta de pebre negre.
  • - 1 ceba
  • - una branqueta d'api
  • - 100 g. de pa dur.
  • - 6 cullerades de farina per arrebossar.
  • - oli per fregir

  • Per la salsa de tomàquet:
  • - 450g de tomàquets madurs
  • - 1 ceba gran
  • - 1 pebrot vermell gran
  • - 1 culleradeta de comí molt
  • - sal i sucre al gust

Elaboració:

Piquem la tonyina ben fina.
Trossegem el pa en trossos petits i els afegim al bol amb el peix. 
Passem la ceba i l'api per una picadora i  ho juntem amb la resta d'ingredients. 
Afegim les 3 cullerades de la salsa que hem elaborat i sal, aquesta última al gust de cadascú. Remenem molt bé fins que s'ajuntin tots els ingredients i sabors. Provem de sal i si cal afegim una mica més. 
Posem abundant oli  a escalfar en una cassola. Fem unes boles ben compactes que no siguin molt grans  perquè es facin perfectament per dins. 
Les passem per una mica de farina. Fregim a foc alt, volta i volta fins que estiguin dauradetes. 
Només falta la salsa de tomàquet, per preparar-hem de tallar prèviament tots els ingredients. Sofregim tot en una cassola  durant 10 minuts a foc viu. Salpebrem al gust, afegim el comí en pols, el sucre i la culleradeta de pebre vermell de la Vera. Remenem durant uns minuts i anem aixafant el contingut fins que tinguem una salsa espessa. A continuació incorporem les mandonguilles a la cassola i deixem cuinar a foc mitjà durant 6 minuts fins que es vagi espessint la salsa. Li donem la volta a les mandonguilles a meitat de cocció.











PUDIN CASOLÀ

I per què no donar-nos el gust amb unes bones postres?? Aquí us presentem una recepta de tota la vida i molt fàcil de fer. Animeu-vos a fer-lo perquè queda boníssim!!



Ingredients:
1/2 litre de llet
La pell d'una llimona
1 branqueta de canyella
6 magdalenes
150 gr. de sucre
4 ous
Caramel líquid

Elaboració:
Escalfem el forn a 160º. Escalfem la llet amb la pell de llimona i la canyella a foc mig durant uns 5 minuts. 


A part, barregem bé els ous amb el sucre i hi afegim les magdalenes trossejades. 



Un cop la llet hagi s'hagi temperat una mica, la incorporem a la barreja (treurem la pell de llimona i la canyella). 

A continuació ho posem en un motlle ja caramelitzat. 


Ho introduïm en el forn sobre una safata amb aigua, per coure-ho al bany Maria i ho deixem uns 50 minuts aproximadament.


BACALLÀ CAPRICIÓS






Ingredients:

1/2 quilo de bacallà dessalat
allioli
1/2 quilo de tomàquets madurs, o tomàquet sencer pelat en conserva.
1 ceba petita
1 culleradeta de pebre vermell dolç
1 pebrot vermell rostit i a tires.


Elaboració:
Assequem  el bacallà, ho enfarinem i fregim en abundant oli,reservem.
Per fer la salsa de tomàquet, sofregim la ceba tallada petita,afegim els tomàquets tallats a quadradets, coem a foc suau,assaonem, si cal afegim una mica de sucre, i al final de la coccióafegim el pebre vermell. Un cop cuita la salsa la triturem  amb el pebrot vermell.
En una safata de forn, posem salsa al fons, col · loquem els trossos de bacallà, cobrim amb l'allioli, i posem al forn unsminuts per escalfar, i al final gratinar.
El podem acompanyar de patata al forn.

Aquesta recepta l'hem trobada a http://rezeditas.blogspot.com.es














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...