ALETES DE POLLASTRE AMB SALSA DE SOJA



Ingredients:
40 gr de suc de llimona
40 gr de mel
40 gr de salsa de soja
25 gr d'oli d'oliva verge
 Pebre negre mòlt
1 culleradeta (de cafè) ben plena de maizena (uns 6 grams)
Una mica d'aigua per desfer la maizena
800 gr de aletes de pollastre

Preparació
Barrejar l'aigua amb la maizena en un gotet, a part barrejar tots els altres ingredients. Després afegir l'aigua amb la maizena i barrejar. En un bol posar les aletes de pollastre i tirar per sobre la salsa, reservar i deixar marinar com a mínim ½ hora.
Posar en una font les aletes de pollastre i la salsa. Coure durant 30 minuts o fins que estiguin daurades. Nosaltres les vam acompanyar amb patates al forn.

PATATES AMB ESPÀRRECS


Ingredients:
2 patates grans
4 espàrrecs verds
2 ous grans
3 grans d'all pelats
1 bitxo
pebre vermell dolç
oli d'oliva verge extra
sal

Elaboració:
Pelar les patates i tallar-les a bastonets amples, com si fos per preparar les clàssiques patates fregides. Els espàrreces els tallarem a rodetes.
Posar al foc una cassola amb l'oli, el bitxo i els espàrrecs fins que prenguin una mica de color. Després afegiu-hi les patates i els alls picats, ofegar uns minuts, cobrir amb aigua i escampar-hi el pebre vermell. Deixar a foc suau fins que comenci a bullir i llavor 25 minuts més.

Trencar els ous i abocar sobre les patates. Seguir cuinant fins que quallin i servir al moment.












POLLASTRE AMB CROSTA



Ingredients:

- 4 contracuixes de pollastre
- 2 alls
- julivert
- pebre vermell
- pebre negre
- un got de vi blanc
- sal
- oli d'oliva
- pa ratllat
- pipes de girasol pelades
- cacauets
- blat de moro torrat

Elaboració:

Posem a macerar el pollastre amb un rajolí d'oli, el vi blanc, la sal, el pebre negre i vermell durant una hora. Passat aquest temps, tirem per sobre la resta d'ingredients cobrint bé el pollastre. Ho introduïm al forn a una temperatura de 200º fins que estigui ben torrat.






MONTADITO DE POLLASTRE AMB PA DE MOTLLO


Ingredients:
un pit de pollastre
tomàquet
enciam
cogombrets en vinagre
maionesa

 Elaboració:
Fem el pollastre a la planxa, torrem el pa i muntem l'entrepà amb la resta d'ingredients.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...