ARRÒS AMB CARXOFES, ESPÀRRECS I BOTIFARRÓ


Ingredients:
2 carxofes
4 espàrrecs de marge
arròs
1 botifarró
brou de verdures
sofregit de tomàquet i ceba

Elaboració:
Sofregim les carxofes i els espàrrecs, afegim el sofregit de tomàquet i l'arròs. Remenem uns minuts i hi tirem el brou i el botifarró a trossets. 
Es fa en un moment i ens queda un plat d'arròs diferent i amb molt bon gustet. Proveu-ho





CREMA DE CARBASSÓ I ALVOCAT AMB IOGURT GREC





Mmmmm què bones i ràpides són les cremes. Aquesta ens ha encantat, té una barreja d'ingredients força curiosa i el contrast és sorprenent. Animeu-vos.

Ingredients:
Per a 4 persones
2 alvocats mitjans
2 carabassons grans o tres mitjans
1 ceba gran
un iogurt grec
1/2 litre de brou (vegetal o de pollastre)
Per guarnir remolatxa en vinagre
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre negre

Elaboració:
Peleu la ceba i talleu-la a trossos mitjans. Talleu el carbassó (sense pelar) i salteu tots dos amb una mica d'oli d'oliva durant uns minuts, fins que comencin a estar una mica daurats.
Afegiu el brou i deixeu coure uns 5 minuts més, fins que les verdures estiguin una mica tendres.



Afegiu els alvocats pelats i esquarterats, el iogurt, sal, pebre i una mica d'oli i triturar bé. Si ens ve de gust una textura més lleugera, es pot afegir una mica d'aigua o més caldo. Si es vol prendre calenta, aquest és el moment, afegint-hi la guarnició que us vingui de gust.





Nosaltres hem tallat una mica de remolatxa que ha estat un contrast tant de color com de gust.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...