INGREDIENTS
2 kg. de Costelles de Porc
Mostassa
2 glaçons de Brou de carn concentrat
2 cullerades de Sucre moreno
1 copeta de vi Blanc
Oli, Aigua
Mostassa
2 glaçons de Brou de carn concentrat
2 cullerades de Sucre moreno
1 copeta de vi Blanc
Oli, Aigua
Per l'adob
2 cullerades de Orenga
4 grans d'all
2 cullerades de bon Pebre dolç
½ got de Vinagre (dels d'aigua)
1 ½ o 2 gots d'aigua
4 grans d'all
2 cullerades de bon Pebre dolç
½ got de Vinagre (dels d'aigua)
1 ½ o 2 gots d'aigua
PREPARACIÓ
Anem a començar amb l'adob, en un morter piquem l'Orenga, la sal i els Alls pelats. Anem afegint el Pebre, el Vinagre i una mica d'aigua, i quan estigui tot ben barrejat untem les Costelles amb aquest adob. Les deixem en un recipient a mínim 24 hores li donem la volta unes quantes vegades.
L'endemà les escorrem i les posem en una safata de forn, untant amb Mostassa. Després esmicolem per sobre dos glaçons de brou de carn i 2 cullerades de sucre moreno. Afegim una copeta de vi, i un raig d'oli i aigua.
Fiquem les Costelles al forn preescalfat a 190 graus durant mitja hora. Li donem la volta a mitja cocció i reguem amb la salsa de tant en tant perquè no quedin seques.Si es quedessin sense salsa podem afegir una mica d'aigua, però és molt important que no es quedin seques perquè surtin sucoses.
L'endemà les escorrem i les posem en una safata de forn, untant amb Mostassa. Després esmicolem per sobre dos glaçons de brou de carn i 2 cullerades de sucre moreno. Afegim una copeta de vi, i un raig d'oli i aigua.
Fiquem les Costelles al forn preescalfat a 190 graus durant mitja hora. Li donem la volta a mitja cocció i reguem amb la salsa de tant en tant perquè no quedin seques.Si es quedessin sense salsa podem afegir una mica d'aigua, però és molt important que no es quedin seques perquè surtin sucoses.
Aquestes costelles han d'estar boníssimes!
ResponderEliminarTambé m'agrada la idea de animar les fotos i fer-ho en vídeo, amb música. El bloc està molt bé :)
Espero que us agradi, si finalment feu el lemon curd. Ja m'ho direu!
Marta
Ja teniu una seguidora més!!
ResponderEliminarGracies pel vostre comentari!! i teniu tota la rao sempre fa ilusió un nou seguidor!! Vosaltres tambe en teniu un de nou!!
ResponderEliminarens anem veien!
Me alegra que te gustara la receta.Yo también me quedo como seguidora.Un beso
ResponderEliminarSi, si, ... quina bona pinta!!!!!!!!
ResponderEliminarPetons
Aquest costell´o amb l'adob ha de quedar bonissim . Jo l'habia fet al forn nomes amb la mostassa. La propera el probaré com aquet. Amb el vostre permis hem quedo de seguidora.
ResponderEliminarpetons
que pinta... se ven deliciosas. Un abrazo.
ResponderEliminar