PASTA DE FULL AMB CEBA


Ingredients:
1 massa de pasta de full
4 cebes tendres
Bacó filetejat
Sal i oli

Elaboració:
Escalfar el forn a 200 ºC durant 15 minuts. Entretant tallar la ceba i fer-la a foc lent fins que quedi transparent. Quan ja estigui afegir-hi el bacó durant uns minuts fins que es facin.
Un cop el forn estigui a punt hi posem la pasta de full que per tal que no pugi la punxarem per dins i l'omplirem de cigrons secs. En qüestió de 20 minuts estarà feta. La treiem i hi posem a sobre la barreja de ceba i bacó.
Aquesta recepta és idea per sopars ràpids o com a aperitiu doncs la podem tallar en porcions petites. Bon profit!!!


4 comentarios:

  1. Me ha encantado, se ve deliciosa y perfecta para cualquier dia de cena :) besiños de lunes

    ResponderEliminar
  2. MUCHAS GRÁCIAS POR PASARME HABER,ME HABEIS DESCUBIERTO ESTE DELICIOSO BLOG,ME HA ENCANTADO ESTE HOJALDRE FÁCIL Y DELICIOSO¡¡¡¡

    ResponderEliminar
  3. muy rico, y es verdad, perfecto para una cena con pocas ideas, apuntado!!

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...