Seguint amb l'experimentació :) de les pizzes, aquest cop hem provat de fer una pizza on la base ha estat l'alberginia.
Ingredients:
1 alberginia
formatge rallat
orenga
ceba
pebrot vermell i verd
ou dur
olives
oli d'oliva i sal
Elaboració:
No hi ha cap complicació. Primer posem les rodanxes d'alberginia pelada, a sobre el formatge i després allò que vulguem. Nosaltres hem continuat amb les verdures i hem afegit la ceba i els pebrots. I com al toc final l'ou i les olives. Ho posem al forn a 200 º fins que veiem que esta cuit.
Un cop fora hi tirem un rajolí d'oli d'oliva. Bon profit!!!
Ay queridas, he tenido que darle al traductor para ver que se refería a berenjenas, de paso deciros que una de mis verduras favoritas y que me da tanto juego en la cocina. Sin embargo, jamás la he utilizado en pizzas. Nunca es tarde. Besos. Por cierto, quiero aconsejaros que quiteis la verificación de palabras (es una recomendación, por supuesto) ya que nos dificulta a los demás poder dejaros comentarios.
ResponderEliminarHola!!!! una pizza estupenda...... yo no he usado aqui las berenjenas..... me gustan :))
ResponderEliminarUna pizza de lo más vegetal ¡ riquísima !
ResponderEliminarUn abrazo
Joan i Sara
Sin duda es super original¡ besotes
ResponderEliminarQué buena idea además de sana! me encantan las verduras así que esto no me lo pierdo!
ResponderEliminarGracias por vistar mi cocina ;)
Besos
Qué original!! y mira, una buena base de pizza para una dieta ;)
ResponderEliminar