PATÍS DE TONYINA AL MICROONES
Ingredients:
4 ous
3 llaunes de tonyina
100 gr. de salmó fumat
3 cullerades de tomàquet fregit
3 cullerades de maionesa
sal
pebre
orenga
Elaboració:
Tan senzill com abocar tots els ingredients al got de triturar i després passar-ho a un recipient apte pel microones. Deixem 8 minuts a màxima potència. Desmotllem i després el tornem a posar 2 ó 3 minuts més si veiem que no ha acabat de cuallar. Té un gustet espectacular. Es pot fer anar com a paté i pot ser la solució als aperitius.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
El pastel de atun tiene una pinta estupenda, pero tengo una duda al ver la fotografia ¿ El salmon se tritura o bien se pone debajo de la masa para que al desmoldar quede mejor presentado?. Gracias
ResponderEliminarEl salmon lo hemos triturado pero hemos reservado un poco para decorar ,)
ResponderEliminar