RATATOUILLE



Després dels dinars nadalencs ens venia de gust una recepta lleugereta. Així que aquí teniu el famós Ratatouille.

Ingredients:
Carbassó
Ceba
Tomàquet
Albergínia
Pebrot vermell
Herbes provençals
Sal
Oli

Elaboració:
Tallem les verdures en rondaxes molt fines i les col·loquem en una safata pel forn.




Hi posem les herbes provençals.



Després ho fiquem al forn a 180º aproximadament durant 20 minuts.



Vam fer un salmó a la planxa i el vam acompanyar amb el ratatouille.




2 comentarios:

  1. M'agrada molt aquest plat.
    Un petó i bon cap de setmana.

    ResponderEliminar
  2. Amb aquesta m'heu ben captivat...la millor peli de cuina del món i una gran recepta.
    http://www.youtube.com/watch?v=5LaVzxHIR4Y

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...