Els nostres propis cupcakes amb una alternativa al buttercream, el garnaxe de xocolata!!!
Ingredients:
160 gr. Sucre
140 gr. Mantega temperatura ambient
2 ous
250 gr.harina
2 cullerades de cacau en pols
2 culleradetes llevat Royal
1pizca de sal
150 ml. Llet a temperatura ambient
Elaboració:
Bat en un bol la mantega juntament amb el sucre fins que quedi
una crema blanquinosa.
Afegeix els ous un a un.
Afegeix la llet.
Tamisa la farina juntament amb la sal, el cacau en pols i el llevat i
afegeix poc a poc a la barreja anterior.
Prepara les càpsules dels muffins i omple les càpsules ¾ parts. Forneja'ls a mitja alçada, amb calor
amunt i avall uns 20 minuts. Comprova que estan ben cuits
punxant amb un escuradent.
Un cop fets fes un forat per farcil-los. Ho pots fer amb el que vulguis. Nosaltres hi hem posat melmelada de taronja amarga.
Per fer el "garnache" de xocolata he posat a bullir 200 ml de nata per muntar. Quan ha començat a bullir l'hem apartat del foc i hi hem tirat una tauleta de xocolata al 71% per cacao i hem anat remenant fins que s'ha disolt. Després ho hem deixa refredar i l'hem col·locat a la nevera. A continuació l'hem montat i hem decorat els cupcakes.
Bueno, cuando ya había publicado la entrada con los premiados liebster award, me he dado cuenta de que ya lo tienes, de todas formas decirte que me gusta tu blog y en el mio está tu enlace con el premio. Mari Recetas (mari-recetas-ricas.blogspot.com). Un saludo de una novata
ResponderEliminarTenen molt bona pinta .............uf però son un munt de calories..... i això per l'operació bikini , no anirà gaire bé.
ResponderEliminarPetonets
Aish Quina aquestes receptes són pels dies depres on ho envies tot a la porra ;)
Eliminar