Ingredients:
Espaguetti negre (a la tinta de calamar)
Ous
Tomàquet fregit
Ceba
All
Oli
Sal
Elaboració:
Posem a bullir durant 10 minuts la pasta amb aigua, sal i oli.
Paral·lelament fem un sofregit amb el tomàquet, els alls i la ceba.
Escorrem ben bé els espaguetti i els fregim amb oli ben calent. Compte que salta molt. I finalment fem l'ou per acompanyar. És ben senzill i ens dóna una barreja de gustos moooolt bona.
Me encanta la idea y a mi hija ni te cuento, es como el arroz a la cubana pero con su querida pasta!!
ResponderEliminarbesos
Una cenita o una comida bien rica, mira que tengo ganas de probar los spaghettis negros, tienen que estar muy buenos, gracias por vuestra visita a mi blog, besotes
ResponderEliminarSofía
Un plato muy completo y ricos no se puede pedir mas besos
ResponderEliminarun plat unic original i bonissim!! quines idees mes bones tens! petons
ResponderEliminarmolt bona idea, això dels espagueti cruixents!!! Petons
ResponderEliminar