Aquesta recepta l'hem trobat al blog misdeliciosascomiditas.blogspot.com
Volíem fer alguna cosa diferent amb les saltxitxes i hem trobat aquesta salsa de mostassa i el toc original de la poma. A més a més és molt ràpid de fer. Com a toc personal hem afegit unes carxofes d'El Prat, el nostre poble.
Ingredients:
Saltxitxes
1 ceba
1 poma
mostassa
brou
Elaboració:
Primer he marcat una mica les saltxitxes i després les he retirat. A continuació he saltejat les carxofes i uns minuts després hem afegit la ceba. Quan ja estava tot cuit hem incorporat les saltxitxes i hem cobert amb el brou. Quan començava a fer xup-xup hem posat un bon rajolí de mostass. La poma l'he afegida llavors tot i que la recepta original diu que s'ha de saltejar amb les verdures, però se m'havia oblidat.
El cas és que tot això a foc lent fins que la salsa ha reduït i ha espessat. Bon profit
que ilusión ver una receta publicada...!!!, me alegro mucho de que la hayáis hecho y de que os gustase...tendré que probar esas variantes!!
ResponderEliminar