Ingredients:
2 làmines de pasta de full
1 ou dur
tomàquet fregit
pebrot vermell
ceba
tonyina
Elaboració:
Es prepara tot en cru. Estenem un làmina i hi posem tots els ingredients ben talladets, al final afegim el tomàquet fregit i després cobrim amb l'altre làmina.
Ho tanquem i posem l'empanada al forn durant 20 minuts aproximadament. Bon profit!!!
L'empanada és ideal, perquè es pot menjar calenta, freda, a casa o per emportar en un tupper! Amb tonyina, com aquesta vostra, és com més m'agrada! Petons
ResponderEliminarMenuda pinta tiene esta empanada de hojaldre, tuvo que estar deliciosa, besos
ResponderEliminarSofía
http://milideasmilproyectos.blogspot.com.es/
Us heu de fer amb una bona càmera, noies...perque el menjar fa bona pinta...però les fotos no li fan justícia...és una crítica constructiva, eh?
ResponderEliminarL'empanada sempre ha estat un plat molt especial a casa nostra, sobretot la de llom....i ens torna bojos a tots.
Ànims i bona feina !!!