Sovint ens passa que no sabem què fer d'aperitiu quan tenim convidats. Aquesta recepta es fa ràpidament perquè pots tenir les pizzetes preparades i en 12 minuts de forn es fan. Les podem fer variar com vulguem...
Ingredients:
Massa per fer crestes. Nosaltres hem fet anar de "La cocinera" que són les que es troben a tot arreu.
Tomàquet fregit
Formatge
Bacó
Tonyina
Olives
Orenga
Elaboració:
Com veieu no té cap misteri es preparen a sobre del paper de forn directament com si fossin pizzes grans. No cal separar-les molt perquè no és una massa que creixi, és ideal pels que no els agrada la base gruixuda de les pizzes.
El forn ha estat escalfant durant 15 minuts a 200º i després les pizzetes han estat 12 minuts.
Que buena idea hacerlas con obleas de empanadillas, cualquier cosa para estar poco tiempo en la cocina y comer rico!!
ResponderEliminarBesos
Son fantasticas asi, muy facilitas y te solucionan una cena en un momento¡ feliz finde¡
ResponderEliminarEstas minipizzas solucionan una cena rápido, muy ricas,con tu permiso me quedo por aquí un beso.
ResponderEliminar