Avui havia de fer mandonguilles i he pensat en farcir-les d'alguna cosa... original o si més no, poc habitual :)
Ingredients:
Per les mandonguilles (carn picada de vedella, 1 ou, pa rallat, pebre, orenga, sal i all a gust, jo hi poso força perquè m'agrada molt)
Tomàquet fregit
Llorer
Ceba
Xampinyons
i... OOOOOLIIIIIVEEEES!!!
Elaboració:
Preparem les mandonguilles barrejant la carn amb l'all ben picadet, l'ou, el pa rallat, la sal, l'orenga i el pebre molt. Després anem formant les mandonguilles farcint-les d'olives (sense os, que sinó quina mala passada)
Les passem per farina i les sofregim per marcar-les una mica i reservar-les. En l'oli que ens ha quedat hi tirem la ceba i quan estigui feta hi posem un raig de tomàquet fregit, el llorer i afegim les mandonguilles novament. Després hi tirem una mica d'aigua, gairebé fins a cobrir, i ho deixem reduir que amb la farina que hem arrebossat les mandonguilles veureu com engreixarà la salsa. Finalment afegim els xampinyons.
Aquí teniu un detall de l'interior de les mandonguilles. Bon profit!!!
Que ricas albóndigas.......... con sorpresa.... y agradable!!!!!
ResponderEliminarHola Nenes guapes
ResponderEliminarMoltes gràcies per la vostre visita, no he fet mai les mandonguilles amb olives, si amb un ou dur dins
mil petonets i bon cap de setmana, Susanna
que ricas que tienen que estar con la aceituna¡¡¡yo en el blog las tengo rellenas de huevo de codorniz y están de vicio¡¡¡¡un besazooo
ResponderEliminarme gusta la idea. riquísimas seguro. un abrazo.
ResponderEliminar