Fem un sofregit amb la ceba, l'all i el pebrot vermell. Els musclos els fem al vapor amb llorer. Després posem una miqueta a cada closca. Bon profit!!!
Mmm qué bons!! Em sembla una recepta perfecte per un aperitiu de Diumenge! A més, els musclos són boníssims i saludables!! Una recepta deliciosa! Ja m'heu donat la idea de qué posar Diumenge a la meva sogra, perquè estigui contenta amb mi :)
Hola noies! No us coneixia. Però us he vist al top blocs i us he vingut a visitar. M'afegeixo a seguir-vos, oks? Si voleu em podeu venir a veure també! Una abraçada.
Como me gustan los mejillones, precisamente el otro día compre dos kilos y los tengo ya cocidos y la mitad los he congelado y la otra mitad ya han caido, como los habeis preparado me encanta, besos Sofía milideasmilproyectos
Wow!!!! con lo que me gustan ,ios mejillones, que delicia!!!!
ResponderEliminarMmm qué bons!! Em sembla una recepta perfecte per un aperitiu de Diumenge! A més, els musclos són boníssims i saludables!! Una recepta deliciosa! Ja m'heu donat la idea de qué posar Diumenge a la meva sogra, perquè estigui contenta amb mi :)
ResponderEliminarUn petó.
Hola noies! No us coneixia. Però us he vist al top blocs i us he vingut a visitar. M'afegeixo a seguir-vos, oks? Si voleu em podeu venir a veure també! Una abraçada.
ResponderEliminarComo me gustan los mejillones, precisamente el otro día compre dos kilos y los tengo ya cocidos y la mitad los he congelado y la otra mitad ya han caido, como los habeis preparado me encanta, besos
ResponderEliminarSofía
milideasmilproyectos
¡Muy buenos preparados así!
ResponderEliminarUn beso
Sara