Ingredients:
1 ou
2 cullerades de sucre
una mica de sal
farina
oli
sucre per arrebossar
llevat fresc
1 got d'aigua tèbia
Elaboració:
Batem l'ou amb les dues cullerades de sucre. A banda barregem un got d'aigua tèbia amb el llevat i un cop desfet l'afegim a la barreja de l'ou i el sucre. Anem afegim farina fins que queda una textura que es desenganxa.
Ho deixem reposar fins que dupliqui el tamany (al voltant d'1 hora) i els fregim amb oli abundant i calent. En treure'ls els arrebossem de sucre i els deixem a sobre d'un paper de cuina que xucli l'excés d'oli.
Com a toc personal en el moment de la barreja de l'ou i el sucre hi hem afegit unes llavors d'anís que ens agrada molt.
muy ricos los buñuelos¡¡¡¡besotes
ResponderEliminarNo hi ha res com els bunyols casolans, m'apunto la recepta!
ResponderEliminarUnos buñuelos muy ricos, besos.
ResponderEliminarQuan de llevat fres es posa?
ResponderEliminarun cub d'aquells que es venen, crec que són de 25g.
Eliminar