Unes broquetes de salmo sobre un llit d'espaguettis negres i tot plegat amb un allioli de pebrot. Increïble.
Ingredients:
Salmó fresc
Xampinyons
Gambes
Pinya
Espaguettis negres
Per l'allioli de pebrot:
2 alls
una mica de sal
un got d'oli de girasol
un raig d'oli d'oliva
1 ou
un pebrot escalivat
Posem els ingredients de la broqueta a la planxa.
I muntem les broquetes.
Per fer l'allioli fiquem tots els ingredients al got de triturar, excepte el pebrot que l'afegirem un cop l'allioli estigui lligat.
Muntem el plat i hi tirem l'allioli.
Quina plat tant bo! Aquest allioli m'ha encantat ho tinc que provar!
ResponderEliminarAquesta salsa allioli amb el pebrot déu donar un toc molt especial! la pinya i el salmó deuen ser una combinació molt bona!!
ResponderEliminarDeliciosas brochetas te han quedado de lujo besos
ResponderEliminar