"PA DE PITA" FARCIT


Aquesta recepta la vam trovar a "Gastronomia i cia" i ens va agradar molt.
Ingredients
200 grams de farina de força
5-6 grams de llevat fresc
3 grams de sal
165 grams d'aigua 

Elaboració
Posa en un bol la farina i la sal. Si utilitzes llevat fresc, l'hauràs de disòldre en una mica d'aigua tèbia o desdes-la en la farina fregant-la amb la punta dels dits, mai ha d'entrar en contacte amb la sal .


Finalment afegeix l'aigua , segons la qualitat o poder d'absorció de la farina , poden variar les necessitats d'aigua , millor començar posant una mica menys i anar afegint més si al pastar veus que li falta . De la mateixa manera , si la massa queda molt seca , pots necessitar afegir més quantitat .
Barreja fins que tots els ingredients s'hagin unit i passa la massa a la superfície de treball , pasta durant sis o vuit minuts , fins a obtenir una massa elàstica , fina i homogènia , tot just enganxosa .

Deixa reposar uns 15 minuts , tapada , mentre prepares una superfície per deixar els pans formats , amb tefló , silpat o similar , lleugerament enfarinat. Divideix la massa en sis porcions i dóna'ls forma de bola a la taula de treball lleugerament enfarinada , després aplánalas fins deixar-les amb un gruix d'1/3 part del resultat que esperes . Es poden fer més fins o més gruixuts , segons amb quina es vagin a servir, nosaltres fem el pa Batbout més gruixut si és per omplir i més fi si és per mullar en una salsa o dip .Pel farcit hem posat totes les verdures que teníem per casa (pastanaga, pebrot vermell, ceba i carxofa).


Després hem afegit a la paella la carn picada de vedella.I finalment 2 cullerades de salsa de tomàquet.


Quan el pa ja hagi crescut el posem a fer a la planxa a banda i banda fins que estigui fet.Amb molt de compte els obriu i els farciu. És un sopar ideal!


2 comentarios:

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...