CALAMARS FARCITS



Ja feia temps que teniem ganes de fer uns calamars farcits "mar i muntanya". Sembla que porten molta feina però no és així. Animeu-vos

Ingredients:
2 cebes
2 pastanagues
4 tomàquets madurs
un got de vi blanc
6 calamars
carn picada (nosaltres l'hem posat mixta de porc i vedella)
un grapat de panses

Elaboració:
Sofregim la pastanaga i quan estigui mig feta afegim la ceba i més tard els tomàquets pelats i trossejats.



Després preparem la carn amb sal i pebre. També hi afegim les potes dels calamars a trossets i les panses.


Farcim els calamars.



I els fiquem al xup-xup



Finalment ha quedat un plat ben saborós :)






3 comentarios:

  1. Que rico....y sin falta un buen trozo de pan para mojar!! Besos

    ResponderEliminar
  2. jo tinc un mal record d'uns calamars que ma mare em feia, i no m'agradaven gens. Ara, i farcits de carn, me'ls menjo d'una volada! petons

    ResponderEliminar
  3. No n'he fet mai, però sempre que n'he menjat els he trobat ben bons! aquesta combinació mar i montanya me l'apunto!

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...