Ja feia temps que teniem ganes de fer uns calamars farcits "mar i muntanya". Sembla que porten molta feina però no és així. Animeu-vos
Ingredients:
2 cebes
2 pastanagues
4 tomàquets madurs
un got de vi blanc
6 calamars
carn picada (nosaltres l'hem posat mixta de porc i vedella)
un grapat de panses
Elaboració:
Sofregim la pastanaga i quan estigui mig feta afegim la ceba i més tard els tomàquets pelats i trossejats.
Farcim els calamars.
I els fiquem al xup-xup
Finalment ha quedat un plat ben saborós :)
Que rico....y sin falta un buen trozo de pan para mojar!! Besos
ResponderEliminarjo tinc un mal record d'uns calamars que ma mare em feia, i no m'agradaven gens. Ara, i farcits de carn, me'ls menjo d'una volada! petons
ResponderEliminarNo n'he fet mai, però sempre que n'he menjat els he trobat ben bons! aquesta combinació mar i montanya me l'apunto!
ResponderEliminar