BRAÇ DE NATA


En aquesta ocasió us oferim un braç de nata moooolt fàcil de fer. L'hem cobert amb xocolata de cobertura blanca i l'hem decorat amb xocolata de cobertura negra.

Ingredients:
100 gr. de farina
100 gr. de sucre
4 ous
400 gr. de nata per montar (per a 4 persones)
4 ó 5 cullerades de sucre.
3 fulles de gelatina transparent.

Elaboració:
Barregem els rovells i el sucre i muntem amb les varilles.





D'altra banda muntem a punt de neu les clares i després hi incorporem la barreja anterior.


A poc a poc anem afegint la farina passant-la per un colador.


En un paper de forn estenem la barreja final.





I fornegem a 160 ºC fins que veiem que queda dauradet, dependrà de cada forn però no li treieu l'ull de sobre perquè es fa de seguida.


Un cop fora i fred incorporem la nata muntada. Per tal que quedi més compacta l'hem barrejat amb gelatina transparent. Primer hem mullat 3 fulles i quan estaven toves les hem dissolt en 4 cullerades d'aigua tèbia. Un cop està a temperatura ambient l'hem incorporat a la nata a mida que l'anàvem muntant. També hi hem posat el sucre (4 ó 5 cullerades).


Després amb l'ajut del mateix paper de forn anem enrotllant.


Les xocolates les hem desfet al microones durant 1 minut.



I finalment hem decorat.








2 comentarios:

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...