En aquesta ocasió us oferim un braç de nata moooolt fàcil de fer. L'hem cobert amb xocolata de cobertura blanca i l'hem decorat amb xocolata de cobertura negra.
Ingredients:
100 gr. de farina
100 gr. de sucre
4 ous
400 gr. de nata per montar (per a 4 persones)
4 ó 5 cullerades de sucre.
3 fulles de gelatina transparent.
Elaboració:
Barregem els rovells i el sucre i muntem amb les varilles.
D'altra banda muntem a punt de neu les clares i després hi incorporem la barreja anterior.
A poc a poc anem afegint la farina passant-la per un colador.
En un paper de forn estenem la barreja final.
I fornegem a 160 ºC fins que veiem que queda dauradet, dependrà de cada forn però no li treieu l'ull de sobre perquè es fa de seguida.
Un cop fora i fred incorporem la nata muntada. Per tal que quedi més compacta l'hem barrejat amb gelatina transparent. Primer hem mullat 3 fulles i quan estaven toves les hem dissolt en 4 cullerades d'aigua tèbia. Un cop està a temperatura ambient l'hem incorporat a la nata a mida que l'anàvem muntant. També hi hem posat el sucre (4 ó 5 cullerades).
Després amb l'ajut del mateix paper de forn anem enrotllant.
Les xocolates les hem desfet al microones durant 1 minut.
quina pinta i que be t'ha quedat!! a mi sempre se'm trencaa!!! jeej petons
ResponderEliminarOhhh que bo!!! I ben senzil! petons
ResponderEliminar