Ingredients per a 4 persones:
4 sípies
8 ous
4 patates grans
1 ceba
8 grans d'all
sal
Oli d'oliva
Oli d'all i julivert: 4 grans d'all, 1 manat de julivert i oli d'oliva
Elaboració:
Per a l'oli d'all i julivert pelem els alls, piquem el julivert i els introduïm en un got de túrmix. Afegim oli d'oliva i ho triturem. I ja el tenim llest.
En una paella incorporem un dit d'oli d'oliva i els grans d'all laminats. Els escalfem a foc lent fins que comencin a daurar, els retirem i reservem. En aquesta mateixa paella fregirem els ous.
A part, pelem les patates i la ceba, les tallem a quadrets, les fregim en abundant oli calent i reservem en paper absorbent.
Netegem les sípies les tallem a trossets i les passem per una paella o planxa amb unes gotes d'oli molt calent.
Servim la sípia amb l'oli d'all i julivert, sobre els ous, patates i ceba,
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.