Ingredients:
Per fer les crêpes:
- 125g de farina
- 1/4 de l de llet
- 50g de mantega
- 1 culleradeta de mantega per desfer a la paella
- 5g de sucre
- una miqueta de sal
Per fer el farcit:
- bacallà dessalat
- ceba tendra
- gambes o llagostins
- salsa de tomàquet
- orenga
- pebre negre
- sal
- d'oli d'oliva
Per l'all i oli de pebrot:
- 2 alls
- una mica de sal
- un got d'oli de girasol
- un raig d'oli d'oliva
- 1 ou
- un pebrot escalivat
Elaboració:
De les crêpes:
Barregem tots els ingredients al got de triturar. Per posar-ho a la paella cal passar la
barreja per un colador per tal que no es facin grumolls. Cal posar poca
quantitat i repartir bé. La primera crêpe no s'acostuma a consumir
perquè porta un excés de greix.
Del farcit:
Saltegem la ceba fins que estigui daurada i afegim el bacallà a trossets petits, juntament amb les gambetes, també a trossets. Salpebrem al gust i, quan gairebé estigui cui hi afegim la salsa de tomàquet. Deixem coure uns tres minuts i ja ho tenim llest per farcit.
De l'all i oli de pebrot:
Per fer l'allioli fiquem tots els ingredients al got de triturar,
excepte el pebrot que l'afegirem un cop l'all i oli estigui lligat.
Muntem el plat farcin les crêpes amb la barreja i envolcallant-es en forma de caneló. Després hi posem per sobre l'all i oli de pebrot.
Caramb, quines crepes tan bonissimes!!!!
ResponderEliminarUn plato delicioso, que rico se ve y la salsa divina, besos
ResponderEliminar