MONTADITO DE FILET DE PORC AMB XAMPINYONS
Ingredients:
Pa de pagès
xampinyons
ceba tendra
filet de porc
pebre molt
oli
sal
vinagre de mòdena.
Elaboració:
Sofregim la ceba tendra i els xampinyos, amb sal i una mica de pebre molt. Un cop a punt, ho posem a sobre del pa i, a sobre, hi coloquem els tallets de filet de porc que, prèviament haurem fet a la planxa. Com a últim toc, hi podem posar unes gotetes de vinagre de mòdena per sobre.
MONTADITO DE GAMBES I ALLETS TENDRES
Ingredients:
Pa de pagès
Alls tendres
Gambetes congelades
Maionesa
Sal
Pebre
Oli
Orenga
Elaboració:
Sofregim els alls tendres i en el darrer moment hi afegim les gambetes descongelades. Salpebrem. Un cop cuites coloquem la barreja a sobre de les llesques de pa que haurem untat amb maionesa.
MONTADITOS DE BOTIFARRA DE CEPS AMB ESPÀRRECS DE MARGE.
Ingredients:
Pa de pagès.
Oli
Mel
Botifarra de ceps
Espàrrecs de marge
Sal.
Elaboració:
Coem la botifarra i els espàrrecs a la planxa. Un cop cuits els posem a sobre de la llesca de pa a la que li haurem posat un rajolí d'oli i un altre de mel.
Y tanto que son de pelicula....este platito y una buena peli es un plan ideal, se ven todas deliciosas!!
ResponderEliminarBesos