FIDEUS AMB ANXOVES I PANSES

Aquesta recepta, típica d'Sri Lanka, ens l'ha fet arribar la Montse Gallardo  des de Queensland (Australia). És la primera seguidora estrangera que ens ha fet un suggeriment.


Ingredients:
Ceba
pebre vermell
fonoll (o una altra herba que us vingui de gust). Nosaltres hi vam posar romaní i orenga.
anchoves

Elaboració:
Es freigeix la ceba poquet a poquet amb una mica de sal, quan esta transparent, se li afegeix el pebre vermell i es barreja bé la ceba i el pebre vermell.
Al final s'hi afegeixen les herbes uns moments abans de retirar-ho del foc.
A part, s'ha bullit pasta, millor que sigui tipus fideu gruixut, o sigui el rodó.
Es barreija tot i es serveix calent. 
Se li poden afaigir altres coses, l'inventiva no te limits...

Montse Gallardo








No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...