ESTOFAT DE VEDELLA


Ingredients:
Carn de vedella per estofat
Herbes (farigola, orenga, comí, llorer)
Pebre molt
Pastanagues
Porro
Xampinyons
Conyac
sal
oli

Elaboració:
Fregim la pastanaga i quan estigui una mica feta afegim el porro. Mentre, preparem la carn amb totes les herbes i el pebre molt i la passem per farina abans d'afegir-la a la cassola.

Esperem que estigui feta la carn i hi tirem un bon rajolí de conyac. Es va fent una salseta que haurem de rectificar de sal de tant en tant. 
Finalment afegim els xampinyons. Bon profit!!!

5 comentarios:

  1. Que estofado más rico!! Hoy mismo voy a preparar uno similar!! Besitos :)

    ResponderEliminar
  2. Holaaa, veo que vosotras os poneis también las pilas en la cocina!!
    Este estofadito está diciendo comemé, ya apetecen estos platos aunque no haga frio que las ensaladas están muy bien pero un buen estofado como este ...ummmm que rico!!
    La ensaladilla de abajo también me gusta mucho, diferente y muy buena.
    Besos

    ResponderEliminar
  3. un estofat casolà i exquisit.
    Em quedo de seguidora al vostre blog. les receptes totes, m'encanten
    Us espero en el meu blog, sereu ben rebudes.
    una abraçada

    ResponderEliminar
  4. Ay, yo lo intenté una vez y la carne me quedo muy dura :_(

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...