Carn de vedella per estofat
Herbes (farigola, orenga, comí, llorer)
Pebre molt
Pastanagues
Porro
Xampinyons
Conyac
sal
oli
Elaboració:
Fregim la pastanaga i quan estigui una mica feta afegim el porro. Mentre, preparem la carn amb totes les herbes i el pebre molt i la passem per farina abans d'afegir-la a la cassola.
Esperem que estigui feta la carn i hi tirem un bon rajolí de conyac. Es va fent una salseta que haurem de rectificar de sal de tant en tant.
Finalment afegim els xampinyons. Bon profit!!!
Que estofado más rico!! Hoy mismo voy a preparar uno similar!! Besitos :)
ResponderEliminarHolaaa, veo que vosotras os poneis también las pilas en la cocina!!
ResponderEliminarEste estofadito está diciendo comemé, ya apetecen estos platos aunque no haga frio que las ensaladas están muy bien pero un buen estofado como este ...ummmm que rico!!
La ensaladilla de abajo también me gusta mucho, diferente y muy buena.
Besos
un estofat casolà i exquisit.
ResponderEliminarEm quedo de seguidora al vostre blog. les receptes totes, m'encanten
Us espero en el meu blog, sereu ben rebudes.
una abraçada
que bueno tiene que estar¡¡¡¡besotes
ResponderEliminarAy, yo lo intenté una vez y la carne me quedo muy dura :_(
ResponderEliminar