Ingredients:
3 ous
2 patates
1 carbassó
1 tranchete
Elaboració:
Posem a fregir les patates i després afegim el carbassó que triga menys. En un bol a banda batem els ous i després hi afegim les patates i el carbassó.
En una paella petita amb oli hi tirem la meitat de la barreja i a sobre hi posem el tranchete. Després afegim la resta de la barreja i al poc li donem la volta com si fos una truita normal. Queda molt bé i no s'enganxa perquè el formatge queda ben endins. Bon profit.
Hola, yo también las hago así y salen riquísimas
ResponderEliminarBesos
m'agrada molt la truita amb qualsevol ingredient i amb formatge, li dona un toc deliciòs! Petons
ResponderEliminarUna recepta molt sana i boníssima! Mai m'he fet una truita amb carbassó, pero m'agrada la idea, ja sé que soparé demà! Gràcies per compartir aquestes receptes amb nosaltres :)
ResponderEliminarUn petó
Laura
queteapetecehoy.blogspot.com