Aquesta és una d'aquelles receptes que passen de generació en generació. A casa quan en parlem sempre diem que fem carn (conill o pollastre) "amb la salsa del iaio". I és que val la pena que perduri dins la família.
Ingredients:
Conill
Per la picada (3 alls, un grapat d'ametlles, un grapat de pinyons, el fetge del conill ben fregit, sal, una mica de pebre i raig de tomàquet fregit)
Farina
Conyac
Llorer
Aigua.
Elaboració:
Fregim el conill, especialment el fetge que el farem anar dins la picada, i després hi tirem una mica de farina que també sofregirem. Per la picada aixafem els 3 alls, les ametlles, els pinyons, el fetge i una mica de pebre. Quan ja tinguem la picada ben aixafada afegim una mica de tomàquet fregit i tot plegat ho tirem a la cassola amb el conill. Ho sofregim i hi tirem el conyac i la fulla de llorer. Després afegim aigua fins a cobrir i deixem que faci xup-xup.
És una gran recepta, molt saborosa on la màgia de tot ho posa aquesta picada tan interessant. Bon profit!!!
Hola,
ResponderEliminarja he fet el vostre conill un parell de cops. Boníssim i facilíssim. I el més important de tots. Als nens els hi encanta!
Moltes gràcies per la recepta i les fotos.
Carlota