Ingredients:
Pa dur
4 ous
100 gr. de sucre
3/4 l. de llet
canyella
pela de llimona
panses
moscatel
Elaboració:
Bullim la llet amb la pela de la llimona i la canyella. Després la colem i remullem el pa amb aquesta llet. A banda blanquegem els ous i els sucre i posem les panses en remull amb el moscatel. A continuació barregem el pa i la llet amb els ous i el sucre. Per tal que les panses no s'enfonsin les colarem i passarem per farina.
Posem la barreja en un recipient apte per microones que prèviament haurem banyat amb sucre caramelitzat (per fer el sucre cal posar-ho 1 minut o 2 al microones amb una mica d'aigua sense arribar a fer bassal) i ho deixem 8 minuts a mitja temperatura i després 8 minuts més a temperatura màxima.
Per fer aquesta recepta ens hem fixat en el blog "LasdeliciasdePilar" que en sap molt de fer postres.
ja tinc recepte per demaaa!!! Quina pintaaa! mm
ResponderEliminarMe alegro de que os haya gustado. Muakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ResponderEliminar