BLACK CAKE AL MICROONES
El resultat és increïble i tenim postres en un moment. Així que si tenim convidats per sorpresa ja tenim la solució!!!
Ingredients:
150 gr. de xocolata negra
125 gr. de mantega
125 gr. de sucre
50 gr. de farina
2 cullerades de Baileys
3 ous
Elaboració:
Desfem la xocolata i la mantega junts al microones. Posem un minut a màxima potència i després anem barrejant amb les varetes.
Batem els ous i el sucre amb la batedora de varetes fins que blanquegin i pugin una mica. Afegim als ous el Baileys, la farina i la xocolata i seguim barrejant amb les varetes. Posem paper de forn (per tal que no s'enganxi) en un recipient apte per microones i aboquem la massa en el motlle.
Portem al microones 3 minuts a màxima potència, reposem 5 minuts i després una altra vegada 3 minuts a màxima potència.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.