CREPES


Ingredients:
125 g de harina
2 huevos
1/4 de l de leche
50 g de mantequilla
1 cucharadita de mantequilla para untar la sartén
5 g de azúcar
1 pizca de sal

Elaboració:
Ho barregem tot al got de triturar. Per posar-ho a la paella cal passar la barreja per un colador per tal que no es facin grumolls. Cal posar poca quantitat i repartir bé. La primera crepe no s'acostuma a consumir perquè porta un excés de greix.
Nosaltres les hem farcit de Nutela.








3 comentarios:

  1. fa molt temps que no faig crepes!! Ara m'han entrat unes ganes... petons

    ResponderEliminar
  2. deliciosos, quien pudiera coger uno ahora mismo. un abrazo chicas.

    ResponderEliminar
  3. Que bueno y cuanto juego dan !!!! alguna vez los he dejado preparados para cenar rellenos de jamon o bechamel con champis, y en dulce ..... pa que contar !!!
    Besos

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...