El xató és una amanida amb moltes variants depenent del territori. De fet hi ha tota una ruta del xató per degustar en diverses comarques de Catalunya. Nosaltres hem volgut fer la nostra pròpia versió.
Ingredients:
Escarola
Bacallà dessalat
anxoves
olives verdes i negres
2 tomàquets madurs
1 gra d'all
2 nyores
ametlles
vinagre
sal
oli
Elaboració:
Escalivem els tomàquets i l'all. Nosaltres hem aprofitar el lekue i en 3 minuts al microones ho hem tingut fet.
Per fer la salsa de xató triturem els tomàquets i l'all pelats, les ametlles, la carn de les nyores, l'oli, el vinagre i la sal.
I ja està el nostre xató!!!
Muy rica pero tengo un problema no puedo entra en tu /plus.google.com y dejarte comentarios , te deseo un FELIZ 2013 besos
ResponderEliminarUna ensalada estupenda, con lo que me gustan a mi!!!
ResponderEliminarBesines y Feliz 2013
M'encanta el vostre xató, porta un munt dels meus ingredients preferits.
ResponderEliminarPetons i bones festes
Quina bona idea la d'escalivar les tomaques al micro! Marta
ResponderEliminarBonissima amanida !!
ResponderEliminarUn petó
Joan i Sara
Tastaré l'amanida per baixar els gramets de més que se m'han adherit aquestes festes.
ResponderEliminarUna abraçada.
Jejeje gràcies per la visita ;) l'amanida anirà perfecte
Eliminar