Ingredients:
1 filet de porc
1 filet de porc
1 làmina de pasta de full
Pernil salat
½ safata de xampinyons
1 ceba grossa
Paté
Mostassa
1 Ou
Sal i pebre
Elaboració:
Netegem el filet treient-li el greix, el salpebrem i el marquem en una paella força calenta. Després l’apartem. Triturem la ceba i els xampinyons junts i els passem per la paella amb una miqueta d’oli. A mitja cocció afegim mitja llauna de paté i barregem bé. Deixem coure un parell de minuts més.
Embolcallem el
filet amb els talls de pernil. A continuació el pintem bé amb mostassa.
A la pasta de full,
que haurem estirat prèviament, estenem la barreja de xampinyons, ceba i paté, i
disposem a sobre el filet. Amb molt de compte anem enrollant la pasta amb el
filet a dins fins embolcallar-lo del tot. La pasta sobrant dels extrems la
doblegarem per sota, per tal de sellar-ho bé. Pintem amb ou batut i ho fiquem
al forn a 200ºC fins que estigui daurat.
que valenta!! té una pinta bonissima i la cocció molt bé! a mi és el que més em preocupa d'aquet plat, la cocció! petons
ResponderEliminar