INGREDIENTS
Base
4 ous
200 g sucre
200 g farina
4 ous
200 g sucre
200 g farina
Farcit
Maduixes
Nata per cuinar
Decoració
Xocolata de cobertura
Ous de pasqua
Elaboració
Muntar les clares a punt de neu, afegir el sucre i batre.
Afegir el rovell i remenar a poc a poc. Afegir la farina tamisada i remenar amb una llengua o una espàtula. Avocar-ho en un motllo i coure a 160 ºC fins que estigui sec.
Afegir el rovell i remenar a poc a poc. Afegir la farina tamisada i remenar amb una llengua o una espàtula. Avocar-ho en un motllo i coure a 160 ºC fins que estigui sec.
Pel farcit batre les maduixes amb la nata i un cop obert el pa de pessic posar-ho dins. Afegir l'altre part del pa de pessic i cobrir-ho tot amb la xocolata de cobertura, que prèviament haurem desfet durant 1 minut al microones. Per decorar afegir uns ous de pasqua.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.