Què bones són les croquetes, les podem fer del que volguem!!!
Ingredients:
1 ceba
Llet
2 cullerades de farina
oli
sal
espinacs
2 alls
pinyons
panses
salmó fumat
Elaboració:
Sofregim la ceba amb la sal i quan està a punt hi afegim la farina.
Ho remenem ràpidament i anem afegint la llet per tal que vaig lligant i poguem fer la beixamel.
A banda saltegem els espinacs amb uns alls, pinyons, panses i la sal.
I després hi afegim la beixamel per tal que quedi ben barrejat.
Els fem la forma amb l'ajut de dues culleres i les passem per ou i pa ratllat.
D'altra banda per fer les de salmó el tallem ben finet i el barregem amb la beixamel.
Les fregim amb oli ben calent.
I les apartem sobre paper de cuina
Per acompanyar hem fet una puré de patata. Només hem bullit les patates (amb pell que queden més bones) després les hem pelat i les hem tritura amb oli i sal
I a l'hora de servir hi hem afegit una mica de llorer
A sobre del puré hem posat 2 llesques de botifarra de perol passades per la paella. Un plat complert i exquissit.
Si, si, quina pinta. De croquetes se'n poden fer de tot tipus i gustos!!
ResponderEliminarAdemas de decirte que la receta esta buenisima, tienen que estar buenisimas, las croquetas son todas deliciosas.
ResponderEliminarTe cuento tambien que he recibido un premio y uno de los compromisos es que debo de continuar con la cadena, por ello te he elegido a ti.
Te espero,
http://decabezaenlacocina.blogspot.com.es/2013/04/premio.html