Ingredients:
Arròs basmati
1 taronja
1 grapat de panses
oli
sal
Elaboració:
Hem posat a bullir l'arròs durant 10 minuts i després l'hem deixat escòrrer. A banda hem rallat una taronja sense arribar a la pell blanca. Sofregim d'una banda l'arròs i la taronja i en altra cassola l'arròs i les panses. I ja està ho posem a la mateixa safata i tenim la guarnició per a qualsevol plat, sobretot de carn.
Que rico arroz con naranja, lo tengo que probar!! El de pasas yo lo hago y le pongo tambien piñones queda muy bien!!
ResponderEliminarBesos
Interesant , com a guarnicio fins i tot
ResponderEliminaroh! Aquest arròs de taronja és molt original, me l'apunto! petons
ResponderEliminarHola qué rico este arroz y qué fusión de sabores...no se me hubiera ocurrido!!! Te estoy visitando la primera vez y me quedo como seguidora!!!
ResponderEliminarBesos