Ingredients
Pel pa de pessic d'una mida com per 6 persones:
120 gr. de farina
150 gr. de sucre
10 gr. de llevat
100 gr. de xocolata pura (algunes receptes fan anar xocolata de cobertura però nosaltres teníem un pot de cacao pur i ha sortit molt bé)
100 gr. de mantega
4 ous
melmelada de préssec
Per l'almíbar:
200 cc d'aigua
100 gr. de sucre
un raig de ron
Per la cobertura:
una pastilla de xocolata de cobertura
llet.
Elaboració:
Posem el forn a 200º. Pel pa de pessic barregem tots els ingredients i ho treballem bé. Fiquem al forn a 180 durant 20 minuts i després el baixem a 160 uns 10 minuts més. Igualment anirem punxant per saber quan està fet.
Un cop l'hem tret i s'ha refredat el partim per la meitat i l'emborratxem amb l'almíbar. Per fer l'almíbar posem tots els ingredients al foc i anem remenant fins que el sucre es desfà.
Després farcim la tarta amb la melmelada, la típica d'aquesta tarta és la d'albercoc però nosaltres n'hem posat de préssec que és la que teníem.
Tornem a muntar el pastís i llavors desfem la xocolata de cobertura. Ho hem fet al foc i un cop desfeta hem anat incorporant llet sencera a poc a poc per anar lligant. I finalment li hem tirat per sobre. És important que si volem conservar la brillantor de la xocolata no fiquem el pastís a la nevera sinó que es vagi refredant a temperatura ambient.
BON PROFIT!!!
Esta es de mis tartas favoritas, se ve estupenda¡ Besiños de fin de semana¡
ResponderEliminarEsta tarta es una pasada de rica para los chocolateros, ideal para celebrar vuestro cumpleaños!!
ResponderEliminarEl hummus de abajo super original y seguro que está muy bueno.
Besos
Tiene buena pinta, el pastel y el blog. Yo no soy de cocinar pero podriamos colaborar, siempre he querido abrir una sección de gastronomia en el periodico
ResponderEliminarHola! Que rica esta tarta, no se me habría ocurrido echarle mermelada!
ResponderEliminarMe ha gustado vuestro blog! lo he encontrado cotilleando otros blog de cocina jiji, me hago seguidora vuestra y os invito a pasaros por mi el mio
http://quecomohoy.blogspot.com.es
Que buena, la sacher me encanta y es muy facilita de hacer.
ResponderEliminarTe ha quedado muy buena.
No he podido acceder a tublog desde google +, chrome no me lo cargaba, mira a ver si tienes bien puesto el enlace.
Como me gusta la tarta sacher y esta os ha quedado fantastica, besos
ResponderEliminaruna de mis favoritas...os ha quedado muy muy bonita, y brillante gracias al truco (que no conocía)..felicidades!!
ResponderEliminarQuina bona pinta!!! Amb aquesta recepta tan senzilla i deliciosa potser m'animo finalment a fer Sacher! Petonets!
ResponderEliminar