I per reis... TORTELL DE PASTA DE FULL
Ingredients:
2 lámines de pasta de full
Nata per montar
cacao en pols
Elaboració:
Amb l'ajut d'un vol hem fet el forat del mig del tortell.
Pimtem amb aigua i posem una làmina a sobre de l'altre. Així aconseguirem que pugi el doble.
El fiquem al forn i anem vigilant, aproximadament 15 minuts. Si veiem que la part de dalt comença a torrar-se massa el podem cobrir amb paper d'alumini els últims 5 minuts.
A continuació tallem per la meitat
I farcim amb la nata muntada.
Com que va sobrar pasta vam fer una flauta i vam farcir de la mateixa nata barrejada amb cacao en pols (nequik o cola-cao)
Aquest tortell si que és fàcil!! me l'apunto ara mateix que te que estar bonissim. petons
ResponderEliminarPor favor no me lo pongais delante que me lo como todo, que rico, besos
ResponderEliminarFeliz salida y entrada de año, muchos besos
Sofía
milideasmilproyectos.blogspot.com
muy bien ha quedado xulisimo, un saludo
ResponderEliminar