Què bo poder cuinar ràpidament i sense embrutar. Si a sobre és un plat que t'encanta encara és millor
Ingredients:
3 lloms de bacallà
una tassa d'olives
3 alls
1 ceba
mig pebrot
1 got de vi blanc
sal
oli
pebre
herbes provenzal
Elaboració:
Posem en una plata pel forn els lloms de bacallà. I a sobre hi tirem tots els ingredients ben picadets. Tot plegat ho banyem amb el vi i ho condimentem amb les herbes. Ho fiquem al forn a 180ºC durant aproximandament 20 minuts.
Boooooníssim!!!
Sin duda alguna esto es un plato de 10!! Besos
ResponderEliminarQue rico y sabroso te ha quedado me encanta besos
ResponderEliminardoncs ja tens rao ja, cuinar aixi es un gust, i amb la pinta que t'ha quedat, no tinc mes a dir! ptoens
ResponderEliminarGuaita tu quin plat més senzill i que bo que ha de ser!!! Tinc uns lloms de bacallà, que em sembla que acabaran amb aquest format!!!
ResponderEliminarPetonets