BACALLÀ AL FORN AMB VERDURES VI BLANC



Què bo poder cuinar ràpidament i sense embrutar. Si a sobre és un plat que t'encanta encara és millor

Ingredients:
3 lloms de bacallà
una tassa d'olives
3 alls
1 ceba
mig pebrot
1 got de vi blanc
sal 
oli
pebre
herbes provenzal

Elaboració:
Posem en una plata pel forn els lloms de bacallà. I a sobre hi tirem tots els ingredients ben picadets. Tot plegat ho banyem amb el vi i ho condimentem amb les herbes. Ho fiquem al forn a 180ºC durant aproximandament 20 minuts.
Boooooníssim!!!













4 comentarios:

  1. Que rico y sabroso te ha quedado me encanta besos

    ResponderEliminar
  2. doncs ja tens rao ja, cuinar aixi es un gust, i amb la pinta que t'ha quedat, no tinc mes a dir! ptoens

    ResponderEliminar
  3. Guaita tu quin plat més senzill i que bo que ha de ser!!! Tinc uns lloms de bacallà, que em sembla que acabaran amb aquest format!!!

    Petonets

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...