En aquesta ocasió hem volgut provar de fer unes galetes amb una barreja totalment diferent. La veritat és que es fan en un plis plas.
Ingredients:
1 rovell d'ou
1/2 llauna de llet condensada ( de les petites)
2 cullerades de mantega o margarina
2 a 3 tasses de "maizena" (fins que quedi una massa que es desenganxi de les mans).
Elaboració:
Tan senzill com barrejar els ingredients escepte la farina i anar incorporant la farina a poc a poc. Quan veiem que es podem treballar amb les mans anirem formant una massa i quan es desenganxi del bol ja estarà preparat. Formem petites boletes, les posem sobre el paper de forn i les marcarem amb una forquilla. Les deixarem coure fins que estiguin dauradetes aproximadament 15 minuts a 180ºC.
Mmm unes galetes molt molt molt bones!! Tenen molt bona pinta! Segur que estan delicioses! Petons,
ResponderEliminarSiiiii... las he probado, están buenísimas. Son un vicio. Un abrazo.
ResponderEliminarquina pintassa de galetes rustiques!! han de ser delicioses sens dubte! petons
ResponderEliminarMmmm que bones!! i a més sense gluten, m'encanten! van directes a preferits! ;)
ResponderEliminar