PASTÍS FRED DE PATATA

Aquesta és una recepta que tots acostumem a fer a l'estiu la pots deixar preparada amb temps i a la nevera. Avui us fem arribar la nostra versió

Ingredients per a 6  persones:
7 patates mitjanes
1 pot de tomàquet fregit
1 pot d'olives
1 llauna de blat de moro
2 ous durs
1 llauna de pebrot vermell
1 ceba tendra petita
un grapat de cogombrets
3 llaunes de tonyina en oli d'oliva
allioli
anxoves


Elaboració:
Posem a bullir les patates i els ous i mentre fem la barreja. Tallem les olives, la ceba, el pebrot i els cogombrets a trossets petits i reservem unes quantes per la decoració. Hi afegim la tonyina, el blat de moro i el tomàquet. Després hi posem els ous.
Aixafem la les patates i les barregem amb oli per tal que el puré quedi melós i fàcil de treballar. L'estenem a sobre d'un paper film (de vegades es fa a sobre d'un drat però a nosaltres ens  ha anat molt bé el film perquè després rellisca perfectament) i hi col·loquem el farcit al mig. Amb l'ajut de film formem un canaló i el decorem amb allioli fins a cobrir i les olives i anxoves.
Bon profit!!!

3 comentarios:

  1. Un pastel estupendo...ideal para el veranito que se acerca, que aproveche!

    ResponderEliminar
  2. Me ha encantado, una idea estupenda de cara al fin de semana¡ besiños de fin de semana

    ResponderEliminar
  3. Me parece un plato ideal para el verano. Además tiene que estar muy bueno. Tendré que probar a hacerlo en casa que seguro que triunfa.
    Os he dejado un premio en mi blog, si os apetece pasad a recogerlo cuando queráis. Aquí os pongo el enlace:
    http://araekitchen.blogspot.com.es/2013/04/un-premio-por-partida-triple.html
    Me quedo por aquí como seguidora para disfrutar de vuestra cocina. Un saludo

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...