Una recepta ràpida, fàcil i, sobretot, molt saludable!!
Ingredients
Gall
d’indi filetejat
Ceba
tendra
Tomàquets
cherry
Sal
Pebre
Orenga
Oli
d’oliva
Elaboració:
Posem
en una safata apta per a microones un llit de ceba tendra tallada ben fina. A
sobre hi posem els filets de gall d’indi, que prèviament hem salpebrat, i els
tomàquets tallats pel mig. Hi afegim orenga al gust i un bon rajolí d’oli d’oliva. Ho tapem i ho introduïm al microones, a temperatura màxima, uns 10 minuts o fins que considerem que estigui ben cuit.
Un plato completito y agradecido para estos calores que nos traemos...gracias por la idea. bss Acaramelada
ResponderEliminarUn plat senzill, pero amb molt bona pinta!!
ResponderEliminarSusanna.
Una receta estupenda para esta época del año, me la anoto, besos
ResponderEliminarQue pinta tiene, para comersela, hasta la cebolla, que no me hace mucha gracia.
ResponderEliminarQue receta tan rica y sencilla!!! Genial para esta época del año!!!
ResponderEliminarMe parece una forma super sana de disfrutar de un plato de 10¡ besotes de miercoles
ResponderEliminarUna receta muy sana
ResponderEliminarSaludos