"PAPILLOT" DE GALL D'INDI AMB CEBA I TOMÀQUETS CHERRY.


Una recepta ràpida, fàcil i, sobretot, molt saludable!!



Ingredients
Gall d’indi filetejat
Ceba tendra
Tomàquets cherry
Sal
Pebre
Orenga
Oli d’oliva

Elaboració:
Posem en una safata apta per a microones un llit de ceba tendra tallada ben fina. A sobre hi posem els filets de gall d’indi, que prèviament hem salpebrat, i els tomàquets tallats pel mig. Hi afegim orenga al gust i un bon rajolí d’oli d’oliva. Ho tapem i ho introduïm al microones, a temperatura màxima, uns 10 minuts o fins que considerem que estigui ben cuit.

7 comentarios:

  1. Un plato completito y agradecido para estos calores que nos traemos...gracias por la idea. bss Acaramelada

    ResponderEliminar
  2. Un plat senzill, pero amb molt bona pinta!!
    Susanna.

    ResponderEliminar
  3. Una receta estupenda para esta época del año, me la anoto, besos

    ResponderEliminar
  4. Que pinta tiene, para comersela, hasta la cebolla, que no me hace mucha gracia.

    ResponderEliminar
  5. Que receta tan rica y sencilla!!! Genial para esta época del año!!!

    ResponderEliminar
  6. Me parece una forma super sana de disfrutar de un plato de 10¡ besotes de miercoles

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...