Què bones unes llenties! No ens demanen molt de temps i ens solucionen el dinar amb un plat únic
Ingredients per a 4 persones:
1 pot de llenties cuites
1 ceba
1 tomàquet madur
2 fulles de llorer
4 alls
2 pastanagues
2 quarts de pollastre
2 grapats d'arròs
Elaboració:
Per tal que tingui millor gust que si ho fem tot bullit el que ens agrada fer és sofregir els ingredients. Primer posem el pollastre salat, els alls sencers i la pastanaga tallada molt petita, quan ja està daurat el pollastre afegim la ceba, el llorer i el tomàquet a quarts i rectifiquem de sal. Anem remenant vigilant que no s'enganxi. A banda hem posat a bullir un cassó amb aigua que l'afegirem quan el sofregit estigui ben fet. Hi posem les llenties i als 5 minuts l'arròs. Ho deixem 10 minuts i ja està.
El toc de l'arròs fa que es quedin més espeses i fa un brou molt bó. De vegades si queda molt de brou es pot separar i guardar que ens farà una bona sopa :)
Algo para calentar el estomago...estupenda y reconfortante receta. bss Acaramelada
ResponderEliminarDeliciosas las lentejas que habéis cocinado me gustan besos
ResponderEliminar