Tornem amb una altra recepta de "Brillante a la sarten" aquest cop li hem donat un toc personal afegint-li unes cloïsses.
Ingredients:
Un pot de Fideuà "Brillante a la sarten"
350 gr. de cloïsses
all
julivert
oli
Elaboració:
Cal posar les cloïsses amb aigua amb sal unes hores abans i anar canviant l'aigua per tal que deixin anar la sorra.
Podem preparar a la vegada les dues coses i així no augmenta el temps de preparació que us recordo estava al voltant d'uns 7 minuts.
Quan han deixat anar l'aigua hi afegim l'all i el julivert. I a la fideuà li afegim el pot dels fideus quan comenci a bullir i baixem a mig foc fins que absorveixi el brou.
I no hem de fer res més que afegir les cloïsses.
Que buena se ve, besos
ResponderEliminarSofía
no l'he tastat mai pero ho tindre en compte si el veig! petons
ResponderEliminarmmm! Que bona! Hi ha qui es menja la fideuà sense res més, només amb fideus,però a mi amb cloïsse i altres moluscs, com has fet tu, encara m'agrada més!! Petons
ResponderEliminarTinc un pot d'aquests que em va donar ma germana i encara no m'he animat a fer-lo, però veient aquesta pinta crec que no passaran gaires dies!!
ResponderEliminar