Cal que sigueu molt rigorosos amb les quantitats.
Ingredients:
650 gr. de farina de força
340 cc. d'aigua temperada
11 g. de sal
11 g. de llevat fresc
Elaboració:
Barregem els ingredients, tapem amb un film i deixem reposar durant 2 hores.
Després notareu com la massa ha crescut. Separeu una porció i la resta torneu a tapar amb el film i a la nevera. Es conservarà durant 2 setmanes.
Preparem un pírex (recipient de vidre) pintat amb oli i espolsat amb farina, per tal que la porció vagi dintre i faci condensació mentre es cou així ens quedarà una crosta cruixent. Si no tenim pírex o volem fer una porció més gran ho podem posar en una safata amb paper de forn però a sota col·loqueu altre safata amb aigua perquè faci aquest efecte dins el forn.
Llavors deixem reposar 40 minuts més i li fem una creu al mig. Mentre preescalfem el forn a 250ºC. En posar-ho dins baixarem la temperatura a 200ºC i el tindrem durant 20 minuts. Llavors destaparem per tal que la crosta de dalt quedi dauradeta.
I ja està!!!
Sembla ben fàcil de fer i segur que és ben bo! Amb gust de pa, pa, oi? ho provaré!
ResponderEliminarUna pregunta: 340 cc d'aigua quan són en gots?
ResponderEliminarBe a ser com 1 i 1/2, pero el 1r ple a vesar. Tens raó té un gust de pa, pa.
Eliminarok, gràcies! Avui ho intentaré fer. Ja et diré. Petons!
EliminarTens un premi al meu blog. Passa a recollir-lo!
ResponderEliminarhttp://carmetarusquilleta.blogspot.com.es/2013/07/premi-versatile-blogger.html
Petonets!
oohh oohhhhhh!!! sembla super facil i quina esponjositat!! apuntat! petons
ResponderEliminar