Ingredients:
4 ous
restes de bolleria (en el nostre cas ho hem fet amb el que ens ha quedat de la coca de Sant Joan)
12 cullerades de sucre per cremar
2 gots de llet
5 cullerades de sucre per barrejar
Elaboració:
Per fer el sucre cremat posem les 12 cullerades de sucre en un recipient i el col·loquem a foc viu.
Esmicolem la coca (o croissant, madalenes o pa) i ho barregem amb la llet tèbia per tal que vagin desfent. Mentre batem els 4 ous amb 5 cullerades de sucre.
Ho barregem tot i ho posem al recipient apte per microones. El posem a màxima potència 12 minuts i ja ho teniu
el micrones fa miracles! m'encanta com t'ha quedat! jo moltes vegades faig bizcochos en dos minuts al micro, ja penjare alguna recepta! petons
ResponderEliminarmmm! Que bo!! i ràpid de fer, es veu! Ara fa temps que no n'he fet, de púding, quan en faig a mi m'agrada posar-hi ensaimada seca. Més i tot que el croissant!
ResponderEliminar