Ingredients:
Llesques de pa
Oli
alls
sal
Elaboració:
Per donar-li un toc especial a la llesca de pa i si sou amants de l'all hem pensat en aquest senzill aperitiu. Torrem les llesques de pa.
Preparem al got de triturar la barreja d'oli, uns alls i una mica de sal. Ho tritureu i ho tireu per sobre del pa mentre s'està torrant.
I finalment els posem a taula amb allò que més ens agradi. En aquest cas un formatge curat. Bon profit!!!
Ei, molt bona idea!! I que fàcil, oi? I més sanes que les comprades. Ahir em vaig quedar sense temps, però tinc pendent fer el pa que vas posar ahir!! Petons
ResponderEliminarmolt millor fet així, que no pas aquell pseudo-pa amb un farcit d'all i julivert que es menjen els anglosajons! molt bona pinta i sols, ideals! petons
ResponderEliminarsenzilles, sanes i saboroses.
ResponderEliminarDelicioso estas rebanadas de pan, tienen que ir de maravilla, con una cervezica bien fria. Besicos
ResponderEliminar