Després de provar de fer pa a casa. Ens hem decidit a anar variant. La recepta base és la mateixa que a la recepta del pa però en aquesta ocasió hem barrejat amb olives i una altra porció amb herbes provençals.
Quin gustet més bo que deu tenir aquest pa, tambe! Ara ja que ja he après a fer-ne sense amassar, no hi haurà qui ens aturi!! Només que la crosta no aguanta tants dies cruixent, oi? Petons!
alaaa,,,,com queda aixi de be!! ara mateix em menjaria una llesqueta d'aquestes amb oli..ufff...petons
ResponderEliminarQuin gustet més bo que deu tenir aquest pa, tambe! Ara ja que ja he après a fer-ne sense amassar, no hi haurà qui ens aturi!! Només que la crosta no aguanta tants dies cruixent, oi? Petons!
ResponderEliminarMuy rico con el sabor tan rico de las aceitunas me gusta besos
ResponderEliminarQUe rico!!
ResponderEliminarMe encanta esta receta tuya y ademas me viene genial.
Un besazo
Lila
M'encanta amb les olives i les herbes provençals! l'hauré de provar, que últimament m'he aficionat a fer pa a casa i és genial ;)
ResponderEliminarUna combinació boníssima! I la recepta de pa és molt interessant: fàcil i ràpida! Petonets!
ResponderEliminar