INGREDIENTS
Base
4 ous
120 g sucre
120 g farina
Crema
250 g de llet
2 rovells
45 g de sucre
25 g maicena
4 ous
120 g sucre
120 g farina
Crema
250 g de llet
2 rovells
45 g de sucre
25 g maicena
Maduixes al gust
PROCEDIMENT
Base
Muntar les clares a punt de neu, afegir el sucre i batre.
Afegir el rovell i remenar molt poc.
Afegir la farina tamisada i remenar amb una llengua o una espàtula.
Estirar en una safata de forn sobre paper sulfuritzat o sobre silpad.
Coure a 160 ºC fins que estigui sec.
Afegir el rovell i remenar molt poc.
Afegir la farina tamisada i remenar amb una llengua o una espàtula.
Estirar en una safata de forn sobre paper sulfuritzat o sobre silpad.
Coure a 160 ºC fins que estigui sec.
Un cop ho treiem del forn cal enrotllar-ho en un drap abans que es refredi perquè després de farcir-lo será més fácil de tornar a enrotllar.
Crema
Bullir la llet.
Blanquejar els rovells amb el sucre (batre fins que la mescla sigui de color blanc).
Afegir la maicena.
Mesclar tot junt i posar a coure a foc lent. Remenar amb barilles fins que hagi espessit i hagi bullit.
Muntatge
Posar una mica de crema a sobre de la base. Posar la crema i les maduixes a trossets i enrotllar.
Decorar amb xocolata de cobertura al gust
Bullir la llet.
Blanquejar els rovells amb el sucre (batre fins que la mescla sigui de color blanc).
Afegir la maicena.
Mesclar tot junt i posar a coure a foc lent. Remenar amb barilles fins que hagi espessit i hagi bullit.
Muntatge
Posar una mica de crema a sobre de la base. Posar la crema i les maduixes a trossets i enrotllar.
Decorar amb xocolata de cobertura al gust
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.